bezár
 

irodalom

2013. 02. 05.
Online Kulturális Folyóiratok – Felhívás a KULTOK II. konferencián való szereplésre
A jelentkezés határideje: 2013. február 20. KULTműhelyek Országos Konferenciája, MODEM, Debrecen 2013. március 29-30.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A József Attila Kör és a KULTer.hu kortárs kultúrportál második közös konferenciája az online kulturális és irodalmi folyóiratok, valamint – a következő generációt idén is bevonva – az egyetemi kötődésű kulturális portálok szerkesztőinek és szerzőinek részvételével valósul meg, fórumot teremtve egy rendkívül aktuális és a kulturális oldalak hatékonysága szempontjából megkerülhetetlen szakmai párbeszédre.

prae.hu

Az online kulturális felületek problémáit, működésük elméleti vagy gyakorlati kérdéseit tárgyaló – s nem pusztán a képviselt portált prezentáló – előadások megtartására elsődlegesen online kulturális folyóiratok szerkesztőinek és szerzőinek jelentkezését várják!

A tervezett 10-15 perces előadások pontos címét és a hozzájuk tartozó 5-8 soros rezümét a következő e-mail címre kérik elküldeni: janosafra@gmail.com.

A jelentkezés határideje: 2013. február 20. (szerda).

Az előadók útiköltségét megtérítjük és a szereplés napjának éjszakájára szállást biztosítunk!

A debreceni MODEM-ben 2013. március 29-30-án (pénteken és szombaton) megvalósuló konferencia által lehetőség nyílhat a különféle kulturális portálok közötti funkcionális és stratégiai különbségek tudatosítására, az online folyóiratok olvasóközösségei közötti információáramlás felerősítésére, valamint a látszólagos versenyhelyzettel összeegyeztethető együttműködés megalapozására is. Mindez nemcsak a szerkesztőségek és az oldalak szerzői számára lehet fontos, hanem az oldalak működését, fejlődését, és így az olvasóközönség bővülését is meghatározhatja.

Meghívott vendégek: A Vörös Postakocsi Online, Ambroozia, Amúgy, Apokrif Online, Bárka Online, Dokk.hu, FÉLonline, Fidelio, Irodalmi Jelen Online, Képírás, Kolónia, Kortárs Online, Könyvesblog, Kötve-fűzve, KULTer.hu, Kultúra.hu, Kultúra és Kritika, Kultúrpart, Litera, Moly, prae.hu, Poet.hu, PORT.hu, Revizor, Spanyolnátha, Tiszatáj Online, Trubadúr Magazin, ÚjNautilus.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
irodalom

Tóth Júlia Éva volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés