bezár
 

film

2013. 02. 05.
Nitro Circus – Extrém mozis élmény 3D-ben
90 perces film, 3D, DCP, 2013. március 5-én 19 órakor a Corvin moziban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Nitro Circus néven ismert, extrém sportokat űző csapat előtt nincs lehetetlen, nincs túl kockázatos vállalkozás. Fittyet hánynak a gravitációra, amikor egyik felhőkarcolóról a másikra repülnek, vagy amikor vigyorogva ugratnak buszaikkal sziklákról, testüket torpedóként használva.

prae.hu

Összességében elmondható: nincs még egy csapat a földön, amelyikben ennyi féktelen ambíció, csillapíthatatlan adrenalinéhség, eszeveszett ötlet és hajmeresztő vakmerőség lenne. Ezek az akcióhősök folyamatosan feszegetik a határaikat. Most arra vállalkoznak, amire más már rég azt mondta volna, hogy lehetetlen: ez látható a Nitro Circus mozis élményben. 

Őrült egy éjszaka elé néz a közönség. Hamisítatlan nitrós stílus. Magasfeszültség. Hatalmas oktánszám. Mindez védőháló nélkül.

Vetítés március 5-én 19 órakor a Corvin moziban.

Rendezők: Gregg Godfrey, Jeremy Rawle
Producerek: Travis Pastrana, Gregg Godfrey, Jeremy Rawle, Dave Hunter
Főbb közreműködők: Travis Pastrana, Jolene Van Vugt, Tommy Passemante, Jim DeChamp, “Special” Greg Powell, Erik Roner, Jeremy Rawle, Gregg Godfrey, Aaron “Crum” Sauvage, Aaron “Wheelz” Fotheringham, Parks Bonifay, Dusty Wygle, Cameron McQueen, Hubert Rowland
Származási ország: USA
HD, 3D, Dolby 5.1-ben keverve

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Alex Garland: Polgárháború

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés