bezár
 

építészet

2013. 02. 05.
Szakmai nap a belsőépítészet aktuális kérdéseiről
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egyetemisták és fiatal belsőépítészek mutathatják be portfólióikat, majd vitathatják meg a szakma aktuális kérdéseit neves szakemberekkel a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola február 14-i Portfolio Kickoff elnevezésű rendezvényén.

prae.hu

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) Művészeti Kara és a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kara (PTE PMMIK) február 14-én este első alkalommal rendez a belsőépítészet témájára összpontosító, fiatal pályakezdőknek bemutatkozási, konzultációs és kapcsolatépítési lehetőséget teremtő eseményt - tájékoztatta az MTI-t a főiskola.
   
A BKF Rózsa utcai campusára meghirdetett Portfolio Kickoff szakmai napon a kapcsolódó alapképzésekben részt vevő vagy már diplomázott fiatalok mutatják be egymásnak és mentoraiknak - a BKF és a PTE PMMIK tanárainak - portfólióikat, majd hallgathatják meg azokkal kapcsolatos véleményüket.
   
Ezt követően az előadók - Kecskés Tibor építész-iparművész, a spontán építészet szakértője, Fortvingler Éva és Bulcsu Tamás építészek, a munkacsoport.net műhely alapítói, Feuertag Ottó, az Europa Design Zrt. alapító-tulajdonosa, valamint Martinkó József szakújságíró, építészeti kritikus - a tárgykultúra, az építészet, az építőművészet és a környezetkultúra aktuális kérdéseit járják körbe, majd az estét kötetlen beszélgetés zárja.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

építészet

Fényképkollekció a Tabán utolsó évtizedeiről
építészet

Beszámoló a 18. Velencei Építészeti Biennáléról
építészet

Szaúd-Arábia gigantikus beruházása

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés