bezár
 

art&design

2013. 01. 22.
Dolgozni máshol is lehet – Fotópályázatot indít a KAPTÁR
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Furcsa, vicces, merész vagy roppant kényelmetlennek tűnő helyzetben látsz dolgozni valakit? Ha a szemed előtt egyensúlyozva jegyzetelnek az utcán, esetleg azt hallod, hogy a melletted álló épp vásárlás közben kap utasítást az ügyfelétől, ne habozz, fotózz! Tartsd nyitva a szemed és kapj lencsevégre szokatlan helyszínen történő munkavégzést, és küldd be a KAPTÁR közösségi iroda fotópályázatára!

prae.hu

Az újonnan nyílt belvárosi co-working iroda, a modern, közösségi munkahelyet biztosító KAPTÁR fotópályázatot hirdetett amatőr és profi fotósoknak. A szervezők olyan felvételeket várnak, amelyek nem mindennapi munkahelyeket, munkahelyzeteket mutatnak be. A pályázat kiírói ritka és rendhagyó közegben, könyvtárban, plázában, köztéren, múzeumi lépcsőn vagy bárhol máshol munkájukat végzőket, laptopozókat, telefonálókat, jegyzetelőket és egyéb elkapott izgalmas, egyedi pillanatokat szeretnének látni a fotókon, ezzel is bizonyítva, hogy dolgozni nemcsak a megszokott és ismert helyszíneken lehet.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat pénznyereménnyel és kiállítási lehetőséggel díjazzák.

A profi fotósokból álló zsűri – Barakonyi Szabolcs (fotográfus, index.hu), Szalontai Ábel (egyetemi adjunktus, MOME, fotó szak) és Végel Dániel (fotográfus, HVG) – által kiválasztott nyertes 80 ezer forint pénzjutalmat és önálló kiállítási lehetőséget kap a KAPTÁRban. A Facebookon legtöbb közönségszavazatot kapott fénykép készítője pedig 20 ezer forintot nyer.

A zsűrinek tetsző legjobb 15 fényképeket 2013. február 13-án mutatják be a KAPTÁR közösségi irodában, a Révay közben. A képek két hétig lesznek láthatók, a kiállítás ingyenes.

A közösségi iroda digitális formátumban, legalább 5 megapixeles felbontásban várja a felvételeket a hello@kaptarbudapest.hu e-mail címre 2013. január 27-ig. A képekre a facebook.com/kaptarbudapest oldalon lehet szavazni.


A KAPTÁRról

A 2012-ben nyílt KAPTÁR képviseli Budapesten egyedülálló módon azt a közösségi iroda típust, amely ideálisan ötvözi az otthoni munkavégzést és a klasszikus irodai körülményeket. Ez az új típusú munkavégzés többek között a mikro- és kisvállalkozások számára lehet ideális.Itt ugyanis egyazon térben lehet dolgozni és kapcsolatot teremteni más cégekkel, együttműködésre találni új partnerekkel. A KAPTÁRban lehetőség van tárgyaló és coaching szoba használatára is, jóval kedvezőbb áron, mint egy hagyományos iroda fenntartása esetén. Az inspiráló és támogató közösségi hely belvárosi bázisként is szolgál, ahol minden adott a minőségi munkavégzéshez.


További információ:
www.kaptarbudapest.hu
facebook.com/kaptarbudapest
E-mail: hello@kaptarbudapest.hu
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
art&design

Keresztes Zoltán privát ikonjai mellé
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés