bezár
 

zene

2013. 01. 21.
Debreceni gitáros nyerte a Barta Tamás Gitárversenyt
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Debrecenben élő 53 éves Enyedi Sándor nyerte meg a Barta Tamás Gitárversenyt, amelynek fődíja közös zenélés a Locomotiv GT februári nagykoncertjén - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a koncertet szervező Showtime Budapest.

A pályázatra december 31-ig lehetett jelentkezni a Kulturpart.hu weboldalon. A zenészeknek két művel kellett pályázni, az Ő még csak most tizennégy című dallal, kíséret nélkül, illetve egy szabadon választott kompozícióval - olvasható a közleményben.

prae.hu


A dalokat 1-1 perces hosszban kellett videóra rögzíteni, majd feltölteni a Kultúrpart Gitárverseny (www.kulturpart.hu/gitarverseny) oldalára.
   
A beérkezett 54 pályázatot a Karácsony Jánosból, Madarász Gáborból és Sipeki Zoltánból álló zsűri nézte végig és egyhangú döntés alapján választotta ki a nyertest.
   
A szervezők kiemelték, hogy a verseny folytatódik, hiszen "külön nyereményekben részesülnek azok a pályázók, akik a legtöbb szavazatot kapják az oldal látogatóitól 2013. január 31. éjfélig".
   
A versenyt kiíró weboldal is díjat ad, a Kutúrpart különdíjasának lehetősége lesz arra, hogy egyik dalát rögzítse Magyarország egyik legjobban felszerelt stúdiójában. 
   
A Locomotiv GT a Papp László Budapest Sportarénában február 15-én, 16-án és 17-én is színpadra lép. A magyar rockzene történetének egyik legfontosabb zenekara öt és fél év szünet után áll színpadra.

Az LGT korábban még sohasem játszott a Papp László Budapest Sportarénában, az egy hónap múlva esedékes tripla fellépésüknek az Újrahasznosítás címet adták.
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Kritika Kemény Lili Nem című regényéről
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés