bezár
 

zene

2013. 01. 16.
A Sziget készíti a Budapest Park zenei programját
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az április 25-én induló szezonban a Sziget Szervezőiroda állítja össze a Budapest Park zenei programjait. A felek a napokban kötöttek megállapodást arról, hogy közösen fejlesztik tovább a szabadtéri szórakozóhely kínálatát.

prae.hu

A tavaly indult Park egyszerre akár tízezer főt befogadó infrastruktúrája, fedett nagyszínpada és technikája neves nemzetközi előadók kiszolgálására is alkalmas, így lehetőség nyílik olyan zenekarokat vagy dj-ket elhozni Budapestre, amelyek és akik a Sziget által szervezett fesztiválok időpontjában esetleg nem érnek rá - fogalmazott Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda vezetője az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben.
   
A kommüniké kitér arra, hogy a Budapest Park a legfiatalabb és egyben a legnagyobb szórakozóhely a fővárosban. Tavalyi első szezonjában több mint 200 ezer látogató fordult meg a 11 ezer négyzetméternyi komplexumban. 
   
Mint Vető Viktória sajtófőnök fogalmazott, a Sziget szerepvállalásának köszönhetően nemzetközi sztárfellépőkre, tematikus minifesztiválokra vagy akár a szervezőiroda egyéb nagy fesztiváljainak (Sziget, Balaton Sound, VOLT) "fel- és levezető" programjaira számíthatnak az érdeklődők idén a Parkban.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Renaud-Delage: Gru 4
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés