bezár
 

art&design

2013. 01. 15.
Educatio-kiállítás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Több mint száz kiállító, szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, tankönyv- és taneszközgyártók és a legújabb oktatási fejlesztések várják az érdeklődőket pénteken és szombaton a Hungexpón, az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon - olvasható a felvi.hu-n.

prae.hu

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 13. alkalommal rendezi meg a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjét. Az ingyenesen látogatható börzén a felvételizők egy időben, egy helyen találkozhatnak csaknem az összes hazai felsőoktatási intézmény képviselőivel és jelenlegi hallgatóival, akiktől megtudhatják a legfrissebb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, érdeklődhetnek a felvételi lehetőségekről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről.
   
A felvételizők a hazai egyetemek mellett több tucat külföldi oktatási intézmény továbbtanulási lehetőségeivel is megismerkedhetnek, valamint felnőtt- és szakképző iskolák ajánlataival, pályázatokkal, továbbá a felsőoktatáshoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, termékekkel, érdekes kísérletekkel és újdonságokkal is - olvasható a rendezvény tájékoztatójában.
Számos előadáson is részt vehetnek a látogatók, ezeken mindent megtudhatnak például az európai tanulási és ösztöndíj-lehetőségekről, a frissdiplomások esélyeiről és a falak nélküli digitális könyvtárakról.
 
A pedagógusok és az iskolák képviselői pedig - amellett, hogy összegyűjthetik a diákjaik számára fontos felvételi információkat - a legújabb pályázati lehetőségekkel is megismerkedhetnek.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés