bezár
 

színház

2013. 01. 10.
Új előadások a Független Thália Projektben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új előadások láthatók januártól a Független Thália Projekt keretében: a KoMa Társulat Próféták című előadása és a Tünet együttes Priznic című komédiája mellett a Nézőművészeti Kft. új produkciója, az Ady/Petőfi is szerepel a Thália Színház műsorán.

Szkéné színház

A független színházi terület legnevesebb csapatainak előadásait láthatja az idei évadtól a közönség a Thália Színház által életre hívott Független Thália Projekt keretében - áll a FÜGE Produkció MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.
   
Mint írják, a 2012-2013-ban a Thália Színházban játsszák többek között a KoMa Áldja meg az Isten, Mr. Vonnegut című előadását, a Manna Produkció Szeret...lek című darabját Pelsőczy Réka rendezésében és A humor forrását a Thália független produkciójaként. Ifjúsági előadások közül is válogathat a közönség: többek között a Nézőművészeti Kft. a Gyáva és a Vakság című előadását tűzik műsorra.
   
A Független Thália Projektet januártól gazdagító három új alkotás között van a Nézőművészeti Kft. és a Manna Produkció közös előadása, a két költő életét bemutató Ady/Petőfi című produkció is. Az előadást Kovács Krisztián és Katona László játssza, a rendező Scherer Péter, a bemutatót pedig január 22-én láthatja a közönség.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés