bezár
 

film

2012. 12. 18.
Bérelj cicát! - Filmpremier és Adományozó Cicagála az Átrium Film-Színházban
2012. december 19. 19h, Átrium Film-Színház, Budapest H-1024, Margit körút 55.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A magyarhangya, a Noé Állatotthon Alapítvány, a Simon's Cat és a Royal Canin bemutatja Naoko Ogigami Bérelj cicát! című filmjét. December 19-én, szerdán 19 órakor, az Átrium Film-Színházban rendezik meg az első Adományozó Cicagálát is, a premierhez kapcsolódva.
Etess! Adományozz! Vegyél jegyet és támogasd a Noé Állatotthon Alapítvány magányos cicáit! A Creative Selectoron keresztül vásárolt jegyek mellé külön ajándékokat kapsz a Simon's Cat és a Két Cica konyhája felajánlásában. A jegyhez járó ajándékokat a vetítés előtt a helyszínen lehet átvenni, és más jópofa dolgokat is vásárolhatsz a fa alá. 
<iframe src="http://player.vimeo.com/video/55725964?byline=0&amp;portrait=0&amp;badge=0" width="420" height="236" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe> <p><a href="http://vimeo.com/55725964">Bérelj Cicát! premier - december 19</a> from <a href="http://vimeo.com/user6713913">Yvonne Kerekgyarto</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

prae.hu


A rendezvény bevételének harmadát a Noé Állatotthon számlaszámára utalják.

Bérelj cicát! (2012 – Naoko Ogigami)

Sayoko macskáival körbevéve éli mindennapi, magányos életét egy japán kisvárosban. Boldog családi életre vágyik, férjet keres, ahogyan azt a társadalom elvárja tőle. Ám a körülmények nem igazán rózsásak: munkája nincs, ezért buta hazugságokba keveredik, izgága szomszédja folyton beszól neki, a városban is csúfolják hóbortossága miatt, ráadásul az egyetlen pasi, akinek tetszene, attól a hideg rázza ki. Egyedül cicái jelentik a hűsítő oázist, a tökéletes harmóniát. Sayoko ebből a kilátástalan helyzetből indul neki szélmalom-harcának saját maga és környezete megváltoztatására. Kisvállalkozásba kezd, ahol cicái szeretetét adja bérbe mindazok számára, akik annak szűkében szenvednek.

A magyarhangya ezzel a filmmel a szeretet ünnepét hirdeti és felhívja a figyelmet a magányosokra, egyedülállókra, azokra a teremtményekre, akik nem kapnak ilyenkor elég figyelmet.

Állj Te is melléjük, és cicázz velük!

A rendezvény facebook eventje ITT található! 
Jegyvásárlás a Creative Selector oldalon

A filmről Bihari Ágnes írt a prae.hu film rovatában: 
Egy cica, két cica, sok cica. Jaj.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/tRsDGnl_Ejk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


</p>
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 14. Frankofón Filmnapokról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés