bezár
 

film

2012. 12. 16.
Média Korrektúra konferencia hétfőtől Balatonalmádiban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A közmédia helyzetéről, a híradók tartalmáról és a világban Magyarországról kialakult képről is hallhatnak beszélgetéseket a hétfőn kezdődő Média Korrektúra konferencia résztvevői. A rendezvényt Balatonalmádiban tartják, két napon át, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával.

prae.hu

A tanácskozást Szalai Annamária, a médiahatóság elnöke nyitja meg, de a közszolgálati és a kereskedelmi médiumok vezetői, valamint a kormányzat kommunikációs szakemberei is képviseltetik magukat a konferencián.

A beszélgetések során szóba kerülnek a Duna World Televízió és a Duna World Rádió tapasztalatai is, az adatvédelem és a sajtószabadság összefüggései, a közmédia Budapest-központúsága és a körzeti rádióstúdiók jövője is.

A beszélgetések résztvevői között lesz Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára, Kovács Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, valamint Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke.

A közmédiát Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója mellett Gazsó L. Ferenc és Szabó László Zsolt vezérigazgató-helyettesek képviselik, valamint Dobos Menyhért, a Duna TV, Jónás István, a Magyar Rádió, Medveczky Balázs, az MTV vezérigazgatója, Belénessy Csaba, az MTI leköszönő vezetője és Galambos István megválasztott vezérigazgató, aki jövő évtől tölti be a posztot.

A beszélgetések tagjaként találkozhatnak a jelenlévők Koltay Andrással, az NMHH Médiatanácsának tagjával, Jan Mainkával, a Budapester Zeitung főszerkesztőjével, György Bencével, a TV2 hírigazgatójával, Kotroczó Róberttel, az RTL Klub hírfőszerkesztőjével, Németh Szilárddal, az ATV hírigazgatójával és Szikszai Péterrel, a HírTV vezérigazgató-helyettesével.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés