bezár
 

art&design

2012. 12. 11.
Bukta Imre performansza a Műcsarnokban
2012. december 13., 19h, Műcsarnok/Mélycsarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 37.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tiszteletadás elődeimnek és kortársaimnak a szabad és tiszta művészetért címen Bukta Imre performanszát láthatja a közönség a Másik Magyarország kiállításon, 2012. december 13-án, csütörtökön 19 órakor, a Műcsarnokban. A belépés ingyenes, 18:45-től mindenkit szeretettel várnak.

Bukta Imre: Tökölök2012. december 16-án, vasárnap pedig családi délelőttre hívják a Műcsarnok kiállítóterébe, a Mélycsarnokba és a Műcsarnok Klubba az alkotni vágyó kicsiket és nagyokat. A vasárnap délelőtti programra szeretettel várnak mindenkit, aki szívesen agyagozna, festene viaszképet, rajzolna képregényt, ragasztana papír- és árnyfigurákat Bukta Imre Másik Magyarország című kiállításán! A Mélycsarnokban mindeközben álruhákat és maszkokat lehet készíteni a Kijárat az ajándékbolton át című vetítéshez és eseménysorozathoz kapcsolódva. A foglalkozásokat Kemény Zsuzsa képzőművész, Schopp Ildikó szociálpedagógus és Koncz Kinga múzeumpedagógus vezetik. Közreműködnek a SZEMAFOR Stúdió tagjai.


A csütörtök este 19 órakor kezdődő program, Bukta Imre performansza ingyenesen megtekinthető a Műcsarnok kiállítóterében.

A vasárnap délelőtti program a belépőjegy megvásárlásával ingyenes. Hétéves kor alatti gyermekeknek nem kell jegyet váltani.

A Műcsarnok kávézójában minden vasárnap 10-13 óráig gyermekprogrammal várják az érdeklődőket.

Részletes információk a Műcsarnok honlapján.


prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
(Súlyosan elfogult vélemény)
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Enyedi Zsolt a Szófiai Liszt Intézet rezidenciaprogramján rendezett kiállításáról

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés