bezár
 

film

2008. 10. 02.
Madonnára gondolt Sean Penn első férficsókja közben
MTI
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Milk című új filmjében a forgatókönyv szerint férfit kellett megcsókolnia az Oscar-díjas Sean Pennek, ám ő közben nem aktuális feleségére, Robin Wrightra gondolt, hanem exnejére, Madonnára - írta meg a The Los Angeles Times című napilap online változata.

prae.hu


A Gus Van Sant rendezte film egyesült államokbeli bemutatója december 5-én lesz. Penn az Egyesült Államok első, homoszexualitását nyíltan vállaló politikusát, Harvey Milket személyesíti meg.

Scott Smitht, aki a kedvese és a társa volt, James Franco alakítja.

Az Out Magazin következő kiadásában - ahogy a Los Angeles Times weblapján olvasható - Franco felfedi, hogy Sean Penn erről a csókról legelőször Madonnának beszélt, akivel 1985 és 1989 között voltak házasok.

"Az első csók után megtört a jég. A csókunk után Penn SMS-t küldött Madonnának, amelyben ezt írta: "most csókoltam először férfit. Rád gondoltam. Nem tudom, miért" - mondta el Franco.

Az énekesnő ezt válaszolta: "sok boldogságot".

A forgatás alatt felmerült, hogy Franco és Penn együtt tölthetnének egy éjszakát abban a lakásban, ahol forgattak, hogy "kényelmesebben érezzék magukat" egymással - mondta a színész.

"Eljátszottunk a gondolattal, de végül nem sikerült időpontot egyeztetni" - tréfálkozott Franco, aki a Pókemberben (2002) nyújtott játékával vált híressé.

"Vállaltam ezt a szerepet, ahogy vállalok mindenféle kapcsolatot. Amikor bármelyik színésszel vagy színésznővel dolgozom, és a filmben viszonyunk van, vagy valamilyen kapcsolatban állunk egymással, olyan dolgokat keresek bennük, amelyeket szeretek" - mondta el a 30 éves fiatalember.

Az interjúnak a Los Angeles Timesban megjelent kivonatában Franco azt is elmondta, hogy "alapvetően" beleszeretett Sean Pennbe. "Már a Kicsapongás a Ridgemont gimiben (1982) című film óta szerelmes voltam belé" - folytatta.

Pontosan nem tudni, mióta tart a színész iránti csodálata, mert rögtön ezután kijelentette, valójában 2000-ben, a The Beaver Trilogyban történt szereplésekor szeretett bele.

nyomtat

További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés