bezár
 

zene

2012. 12. 04.
A Télapó elhozza a Neoton Família Sztárjait
Minden jegy árából 100 forintot kap az életmentő műtét előtt álló fiatalember
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, valamint Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László igazi ünnepi hangulatot teremtenek majd Veszprém legnagyobb Arénájában 2012. december 5-én 20 órától. Ezzel ráadásul nem csak a majd ott szórakozó rajongóknak kedveznek, hanem annak a gyulafirátóti fiatalembernek is segítenek, akinek a gyógyulása múlhat azokon a 100 forintokon, amelyet a zenekar tagjai és a szervezők minden jegy árából felajánlanak neki.

prae.hu

A 23 éves Vass Máté olyan ritkán előforduló fejlődési rendellenességgel született, amelyre a mai napig nincs más gyógymód, mint a szívtranszplantáció. Több műtét és hosszas gyógykezelés után jelenleg a kardiológiai Intézetben vár a szívátültetésre. Minden esélye meg van a felépülésre, de a műtét után szükséges steril szoba és fürdőszoba kialakítása és az, hogy eljusson a kezelésekre, illetve az immunerősítő gyógyszerek költségei olyan anyagi terhet jelentenek, amelyet egy család sem tudna támogatás nélkül megoldani. A Veszprémi Családsegítő Szolgálat, Gyermekjóléti Központ és a Családok Átmeneti Otthona tette közzé a kérelmet, hogy segítséget kérjen Máténak. Csepregi Éva és a zenekar a fenti felajánlással szeretne hozzájárulni a fiatalember gyógyulásához.

A Neoton Família slágereit kicsik és nagyok is kívülről fújják, hiszen ki ne ismerné a Marathon, a 220 felett, a Sandokan, a Nyár van vagy a Tini dal című slágereket?

Akinek elege lesz az ünnepi előkészületekből és a mindennapokat maga mögött hagyva egyszerűen csak szeretné jól érezni magát, annak mindenképpen ott a helye, annál is inkább, mert a Télapó is ott mulat majd a közönséggel, sőt az odaérkező felnőtteket és gyerekeket is már ő fogadja! Éváék pedig gondoskodnak arról, hogy fergeteges koncertjükkel a legszebb ajándékot adják a közönségüknek!

Neoton Família koncert
2012. december 5. Veszprém Aréna 20.00




nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés