bezár
 

zene

2012. 12. 01.
Maxi Jazz (ex-Faithless) is fellép Sterbinszky dj-estjén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Maxi Jazz, az elmúlt másfél évtized egyik legnépszerűbb brit elektronikus zenei csapata, a Faithless rappere is fellép Sterbinszky magyar dj december 8-i estjén a fővárosi White Angel klubban.

prae.hu

A tavaly feloszlott Faithless frontembere, Maxi Jazz éjféltől kétórás dj-szettet ad Sterbinszky Beyond The DJ című estjének lezárásaként - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A Faithless (a rapper mellett Sister Bliss billentyűs-zeneszerző és Rollo producer alkotta az együttest) 2011-es európai turnéja során jelentette be, hogy 15 év együttzenélés és hat stúdióalbum után feloszlik. A világszerte 12 millió albumot eladott Faithless a búcsúkoncertek egyikén, március 21-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett. Akkor Sterbinszky dj-szettje melegítette be a közönséget, innen az ismeretség Maxi Jazz-zel.

Maxi Jazz akkor elmondta: kellemes emlékei vannak korábbi magyarországi fellépéseiről (a Faithless 1999 és 2010 között ötször lépett fel a Sziget fesztiválon). "Továbbra is sokat fogok dj-skedni" - hangsúlyozta tavaly márciusban Budapesten a rapper az MTI-nek. December 8-án a White Angelben Maxi Jazz dj-szettjén várhatóan a Faithless legnagyobb sikereiből (Salva Mea, Insomnia, God Is a Dj, We Came 1) is csemegézni fog.

Az est házigazdája, Sterbinszky háromórás programját három hazai dj-vel és zeneszerzővel készítette. Fellép Vastag Csaba, Bencsik Tamara, valamint Kozma Orsi is.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés