bezár
 

art&design

2012. 11. 27.
Felmentették a Heves Megyei Múzeumi Szervezet vezetőjét
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Azonnali hatállyal visszavonta kedden a Heves Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője Rémiás Tibornak, a Heves Megyei Múzeumi Szervezet igazgatójának magasabb vezetői megbízatását.

prae.hu

A központ vezetője, Benedek István az emberi erőforrások minisztere, Balog Zoltán egyetértésével hozta meg döntését - közölte az intézményfenntartó az MTI-vel. A döntést nem indokolták.
   
A múzeumi szervezet munkáját szakmai igazgatóhelyettesként Berecz Mátyás irányítja mindaddig, amíg a vezetői pályázat lezárul - olvasható a központ közleményében.
   
Rémiás Tibor muzeológus 2012 júniusa óta vezette a Heves Megyei Múzeumi Szervezetet, amelynek része az ország egyik leglátogatottabb műemléke, az egri vár, valamint a gyöngyösi Mátra Múzeum is. A szakember előtte a miskolci Herman Ottó Múzeum osztályvezetőjeként dolgozott.
   
A Heves megyei intézményt 2011 szeptembere óta megbízott vezetők irányították, miután lemondott Veres Gábor, a szervezet addigi vezetője. Rémiás Tibor egyébként pályázat útján nyerte a posztot.
   
Az MTI úgy értesült, hogy az igazgató közvetlen munkatársait is meglepte a lépés. Kedden összehívták a dolgozókat és közölték, hogy mostantól nem Rémiás Tibor vezeti az intézményt.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés