bezár
 

art&design

2012. 11. 05.
Szívvel, lélekkel
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ferencz J. Réka szürrealizmusból építkező, finom vonalvezetésű képeiből nyílik kiállítás Szívvel, lélekkel címen a Kertész29 Galériában 2012. november 10-én 17:00-tól.

prae.hu

Ferencz J. Réka régóta tagja a galériának, de több hazai és nemzetközi kiállításon szerepelt már, pl. Bécsben, Osloban és New Yorkban is. Mostani kiállítása a Szívvel, lélekkel címet kapta, ami jól mutatja hitvallását és az alkotó munkához való hozzáállását.

Golovics Lajos Művészettörténész szavait idézve: "A festészetben az a szép, hogy amikor az első sémák, gondolati struktúrák kényszeres végigfuttatásán túljutottunk, akkor jön az igazi élvezet. Akkor jön a művek megértése, a művész igazi egyedi gondolatainak az ízlelgetése és befogadása. Nincs ez másként Ferencz J. Réka műveinél sem."
Ferencz J. Réka munkájaA kiállítás 2012. november 10-től november 23-ig látogatható, keddtől péntekig 12:00 és 18:00 között a Kertész29 Galériában (Bp., VII. ker. Kertész u. 29.). A kiállítást megnyitja Bornai Tibor zeneszerző és Dr. Matits Ferencz művészettörténész.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés