bezár
 

irodalom

2012. 11. 02.
Sylvia Day regénye a sikerlisták élén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sylvia Day Melléd láncolva című új regényéből többet adtak el kiadásának első hetében Nagy-Britanniában, mint E.L. James sikert sikerre halmozó A szürke ötven árnyalata című művéből.

prae.hu

A könyvpiac számára megbízható adatokat biztosító Nielsen BookScan adatai szerint az új erotikus romantikus regényből 82 759 példányt adtak el kiadása első hetében a szigetországban.

Csak J. K. Rowling The Casual Vacancy című, felnőtteknek írt első regényéből és Dan Brown Az elveszett jelkép című művéből adtak el több példányt a megjelenés első hetében azóta, hogy a Nielsen 1998-ben megkezdte a könyveladások jegyzését.
   
"A Melléd láncolva című regény a Penguin könyvkiadó legnagyobb kartonált könyveladása azóta, hogy a hivatalos feljegyzések megkezdődtek... Úgy vélem a mega-eladás két dolgot mutat: az egyik, hogy az erotikus regények népszerűsége egyelőre marad, a másik, hogy van még élet a nyomtatott könyvkiadásban" - idézte a The Daily Telegraph című brit napilap Phillip Stone-t, a brit könyvkiadók magazinjának, a Booksellernek a szerkesztőjét.
   
E.L. James műve, A szürke ötven árnyalata márciusban "bérelte ki" magának a trónt a bestseller lista élén, és mintegy hat hónapig ott is maradt. A második és a harmadik helyen gyakran szerepelt a trilógia folytatása, A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata.
   
Sylvia Day 39 éves japán-amerikai írónő új regénye is egy trilógia része. Az első könyvet Hozzád kötve címmel az Ulpius-ház adta ki Magyarroszágon, az újabb regényt decemberben tervezi a könyvkiadó piacra dobni.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Bemutatták Charles Bukowski A város legszebb nője című novelláskötetét

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés