bezár
 

art&design

2012. 10. 11.
Aranyérem a Magyar Posta bélyegeinek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Aranyérmet nyert a Magyar Posta 2009-2011-es bélyegportfóliója az Egyetemes Postaegyesület (Universal Postal Union) 25. kongresszusa alkalmából Katarban megrendezett nemzetközi bélyegkiállításon.

prae.hu

A nemzetközi bélyegkiállításon az elmúlt három év magyar filatéliai remekeit mutatta be a Magyar Posta. A szakmai zsűri kiemelte a magyar postabélyeg-kiadás innovatív megoldásait, amelyek közül a Magyarország új alaptörvénye tiszteletére kiadott, aranyfóliával és kristállyal díszített bélyegkülönlegességet értékelték nagyra - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Magyar Posta Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.
   
"A Magyar Posta tudatosan vállalja a bélyegkibocsátással együtt járó kulturális missziót. Arra törekszik, hogy a magyar bélyegekre jellemző kibocsátási és grafikai hagyományokat innovatív megoldásokkal, újszerű nyomdatechnikai eljárásokkal gazdagítsa" - hangsúlyozta közleményében a vállalat.
   
A rangos elismerést Sümegi Péter, a Magyar Posta hatósági kapcsolatok igazgatója vette át a Dohában zajló kongresszus csütörtöki zárónapján.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés