bezár
 

film

2012. 10. 10.
Játékfilmes videoklipek a zLabortól
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Milyen a játékfilmes videoklip? Magas művészi igénnyel tervezik és feszesebb, vagy szabadabban értelmezhető történettel rendelkezik. Gyönyörű képekkel, profi szereplőkkel, izgalmas helyszíneken készül, és olyan hatást kelt, akár egy mozifilm. A zLabor csapata úgy gondolja, a jó zene megérdemli a méltó filmes kifejezésmódot.

prae.hu

A Virrasztók Társasága egy három számos trilógiában vállalkozott a halottak méltó búcsúztatására. A zenével harmonizáló, néphagyományra épülő képi megoldásokkal, finom történetmeséléssel, zúzós montázsokkal, haláli fényekkel kelt életre a mű, mely megtekinthető egyben, vagy akár zeneszámonként is (Halálmadár, Az én időm, Gyász)!

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/1rWmhWy3Y8A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Virrasztók: Memento Mori! (kliptrilógia)

A Crossholder egy összeesküvést leplezett le a 18. században – igazi kalandfilmes megvalósítással, véres harcjelenetekkel, sejtelmes, gyertyafényes asztaltársasággal.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/Iq5wD6tWwGw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Crossholder: Illuminati

A zLabor csapata pedig nem pihen, hiszen sok előadó szeretné, ha a zenéjéhez művészileg és technikailag is a legszínvonalasabb játékfilmes stílusban készüljön videoklip. Hamarosan láthatjuk többek között Oláh Ibolya, a Piramis, a Wisdom, a Tűzmadár és a Pokolgép új filmjeit is.

Türelmetleneknek bővebb olvasnivaló a stúdióról a www.zLabor.com oldalon!


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
A 14. Frankofón Filmnapokról

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés