bezár
 

zene

2012. 10. 09.
Gyorsan javul Kocsis Zoltán állapota
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Gyorsan javul a csaknem három hete súlyos kardiológia műtéten átesett Kocsis Zoltán főzeneigazgató állapota - közölte kedden a családdal egyetértésben a Nemzeti Filharmonikusok igazgatósága az MTI-vel.

prae.hu

Kocsis Zoltán mind gyorsabban javuló állapota lehetővé tette, hogy elhagyja a kardiológiai osztályt. Jelenleg a rehabilitációra készítik fel. 
   
A zongoraművész-főzeneigazgató ezúton is szeretné kifejezni köszönetét azért a sok jókívánságért, amely itthonról és külföldről, a művésztársaktól, barátoktól, közéleti személyiségektől és ismeretlenektől érkezett gyors és teljes felépülését kívánva - tolmácsolta Kovács Géza főigazgató.
   
Gyógyulásának a gondos orvosi ellátás mellett továbbra is alapvető feltétele a teljes nyugalom, ezért Kocsis Zoltán látogatókat csak legközelebbi hozzátartozói sorából fogadhat. A tervek szerint a karácsonyra meghirdetett Diótörő előadásokat már ő vezényli. 
   
Kocsis Zoltánt váratlan megbetegedése miatt szeptember 21-én kórházba kellett szállítani. Még aznap sikeres kardiológiai műtétet hajtottak végre a Nemzeti Filharmonikus Zenekar főzeneigazgatóján.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés