bezár
 

színház

2012. 10. 08.
Akciók a Csiky Gergely Színházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Utazószínház néven új programsorozatot indít a kaposvári Csiky Gergely Színház: azokhoz viszik el az előadásokat, akik valamilyen okból nem tudnak elmenni a teátrumba.

Szkéné színház

A színház társulata ezzel a kezdeményezéssel olyan könnyen és gazdaságosan "utaztatható" darabokat visz el a közönséghez, amelyek bárhol, bármikor előadhatók. A sorozat első produkciója Petőfi Sándor és Ferenczi György A helység kalapácsa című zenés vásári komédiája - tájékoztatta Szemerédi Fanni, a színház sajtófelelőse hétfőn az MTI-t.
   
A színház számos akciót és újdonságot is kínál a nézőknek az új évadban. Minden hónapban legalább két alkalommal last minute akciót hirdetnek, ami az aznapi előadásra 50 százalékos jegyárkedvezményt jelent.

Azt, hogy mely napokon lesz lehetőség a féláras jegyvásárlásra, azt az adott napon 9 órától a színház honlapján, a www.csiky.hu-n és a Facebookon teszik közzé.
   
Szintén újdonság lesz, hogy nemcsak egész évadra szóló bérletet lehet vásárolni, hanem őszit és tavaszit is, amely három-három előadásra szól. Az Opera-beavató sorozat keretében Mozart három dalműve - a Figaro házassága, a Cosi fan tutte és a Don Giovanni - segítségével a nézők újszerű, beszélgetésre, az egyes részletek ismétlésére is lehetőséget adó módon ismerkedhetnek meg az opera műfajával. 
   
A színház hétfőnként - összesen hat alkalommal - független társulatoknak is helyet ad, a Magyar Olvasástársaság és a VOSZ Somogy Megyei Szervezete kezdeményezése nyomán útjára indult a Cimbora-bérlet elnevezésű jótékonysági akcióval - vállalkozók, magánszemélyek bevonásával - pedig hátrányos helyzetű gyerekeket szeretnének színházi élményhez juttatni.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés