bezár
 

art&design

2012. 10. 04.
Idén újra Art Market Budapest
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén novemberben még a tavalyitól is nagyobb dobásra készülnek az Art Market Budapest szervezői, több kísérőprogrammal és sokkal több külföldi kiállítóval.

prae.hu

2011-ben első alkalommal jött létre Közép- és Kelet-Európa nemzetközi kortárs képzőművészeti vásáraként az Art Market Budapest.

Az első év sikerei, a tízezer fő feletti látogatottság, a teltházas kiállítási csarnok, az eredmények és szakmai elismerések egyértelművé tették, hogy a művészeti világnak és a széles közönségnek egyaránt igénye van egy ilyen különleges, a régió művészetére összpontosító művészeti találkozóra, amelyet a műértő és a nem szakértő látogatók egyaránt örömmel fogadnak.

Az idei évben az Art Market Budapest november 8. és 11. között valósul meg, jelentősen megnövelt kiállítási területtel, a külföldi kiállítók számát megkétszerezve és tovább bővült kiegészítő programokkal.
Art Market Budapest
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az acb Galéria Redők című tárlatáról
(Súlyosan elfogult vélemény)
A teremtett „képzelet” határtalansága

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés