bezár
 

film

2012. 10. 03.
Ingyenes nyílt nap az Odeon Undergroundban
2012. október 6., 1066, Budapest, Teréz körút 30.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az idei ősz komoly változásokat hoz az Odeon életében: szeptember 3-án megnyílt az új téka a Teréz körút 30. szám alatt, a Művész mozi közvetlen szomszédságában. A közel egy hónapig tartó költözködés után az új téka frissen felújított környezetben, több mint 8000 DVD-t tartalmazó állományával, valamint a Hollán Ernő utcából átköltözött kávézóval várja régi és új ismerőseit, barátait és kölcsönzőit.

prae.hu

A nyitás alkalmából most szombaton, október 6-án különleges nyílt napot tartanak a tékások, az Odeon Underground ebből az alkalomból már délelőtt 10 órától egészen 22 óráig várja a kölcsönzőket. Egy különleges akció keretében az ezen a napon kikölcsönzött filmek egy teljes napig (vagyis másnap 22 óráig) ingyen kölcsönözhetőek; az ajánlat a régi tagok és az újonnan beiratkozók számára egyaránt érvényes, illetve más Odeon-tékában meglévő, még érvényes tagságival is.

Nem mellesleg: ezen a napon az Odeon összes tékása megtalálható majd a pult mögött (persze nem egyszerre), bármilyen kérés, kérdés és filmkeresés ügyében – ahogy eddig is – szívesen állnak a kölcsönzők rendelkezésére. A tékások pontos beosztását alább olvashatják!

Tékások a pult mögött:

10.00-12.00 Imre
12.30-15.00 Tamás
12.30-14.00 Skip
14.00-22.00 Maris
19.00-22.00 Mihály

A felnőtteket ezenkívül egy csésze teával, a gyerekeket 10 és 14 óra között egy bögre kakaóval vendégelik meg a nyílt napon.

18 órától játékra hívják a filmrajongókat; az Utolsó csepp fesztiválról, illetve az Oscar-estekről jól ismert kvízzel, a játék nyertes csapatát pedig meg is ajándékozzák!

20 órától az Anton Vezuv Minimal Acoustic zenekar ad különleges, akusztikus koncertet.

A nyílt nap részletes programjáról, az Odeon októberben induló filmklubjairól és a Lurdy-ház Odeon-termes filmvetítéseiről
az Odeon Underground Facebook-oldalán olvashatnak.

A nyílt nap Facebook-eseménye ITT található!


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
A 14. Frankofón Filmnapokról

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés