bezár
 

zene

2012. 10. 02.
Hangfoglalás - hétvégi őrület a SYMA Csarnokban
Balkan Fanatik, Varga János projekt, Beathoven és Trio Target egy helyen, két este
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvényközpontban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

prae.hu

A Hangfoglalás keretében mindkét este, pénteken és szombaton is – méltóan az esemény elnevezéséhez – színvonalas zenekarok élő koncertjével szeretnének kedveskedni a szervezők.

Beathoven

Pénteken, azaz október 5-én a Beathoven együttes őrületes bemelegítése után – amelynek keretében jól ismert Beatles dalok csendülnek fel inkább rockosabb formában - , a Varga János Projekt koncertjére szórakozhatnak az igazán ínyenc zenekedvelők, akik legutóbb a Toto budapesti koncertje előtt arattak óriási sikert a Petőfi Csarnokban.

Varga János Projekt

Varga János több mint harmincöt éve van jelen a magyar zenei életben és jegyzik nevét a világ progresszív rock zenei előadói között. Több mint húsz lemezt tudhat maga mögött szerzőként és gitárosként, többek között az East együttes oszlopos tagjaként,

Balkan Fanatik

Másnap, azaz szombaton a Balkan Fanatik zenéjére bulizhatnak az egybegyűltek. A zenekart nem kell bemutatnunk, hiszen tíz éve kápráztatják el a hazai elektro-etno zene rajongóit. Előttük a Trio Target mutatkozik be, akiknek fiatal és tehetséges tagjai a rockzene rajongóinak minden bizonnyal felkeltik majd az érdeklődését.
 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés