bezár
 

film

2012. 09. 20.
Pályázat filmszakmai bizottsági tagságra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az artfilmek minősítését végző filmszakmai bizottsági tagságra hirdetett pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma, jelentkezni október 1-jéig lehet.

prae.hu

A testület tagjainak feladata az art minősítést kérelmező filmek megtekintése és a minősítésükre vonatkozó javaslat elkészítése. A bizottság tagjainak filmművészeti, filmtudományi vagy mozgóképtanári végzettséggel, gyakorlattal kell rendelkezniük, a nyílt pályázati eljárást követően a miniszter nevezi ki őket - közölte a minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

A pályázatokat október 1-jéig kell benyújtani az Emberi Erőforrások Minisztériuma Művészeti Főosztály címére (1055 Budapest, Szalay u. 10-14.).

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó szakmai önéletrajzát, a végzettséget igazoló iratok másolatát, a szakmai tapasztalatot igazoló iratot vagy annak másolatát és a pályázó erkölcsi bizonyítványát. Az elbírálásnál előnyt jelent az angol nyelvtudás.

Az elbírálás határideje október 5., a nyertes pályázók október 8-tól vesznek részt a bizottság munkájában. Az újonnan kiválasztott tagokat tiszteletdíj illeti meg, megbízatásuk három évre szól.

A pályázati kiírás megtekinthető a www.kormany.hu oldalon.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés