bezár
 

film

2012. 09. 16.
Anima, Sundance-sláger és kanadai kaland - vasárnap a CineFesten
Jameson CineFest 9. Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, 2012. szeptember 14-23.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Teltház volt a klasszikus, Az élet csodaszép tegnap délutáni vetítésén - a James Stewart-remekmű még mindig ütős darab. És nemcsak ott: fiatalok ezrei moziztak és buliztak szombat este a JCF-en, ma pedig sokan várják az Anima Sound System esti koncertjét és a dán Játékmackót (Teddy Bear, magyar premier: Nagyterem, 18.00), amely a Sundance-en is óriási siker volt.

prae.hu

Dennis, a harminckét éves, félénk testépítő még mindig édesanyjával lakik, aki minden levegőt elszív előle. Az igaz szerelembe vetett minden hitét feladja, de amikor nagybátyja feleségül vesz egy thai lányt, Dennis úgy dönt, hogy ő is hasonlóan cselekszik. Hirtelen Thaiföldön, a virágzó szexipar kellős közepén találja magát. Egy este találkozik valakivel a helyi konditeremben, aki örökre megváltoztatja az életét.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/t5ZseyEe0dQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Az Egyéjszakás kaland premierjére (Nuit 1, Nagyterem, 21.00) is sokat készülnek. A cím magáért beszél: a film valóban egy egyéjszakás kaland története. Clara és Nikolai egy partin találkoznak és végül a férfi lakásán kötnek ki. A film első része gyakorlatilag a szenvedélyes szex nyílt ábrázolásából áll. Másnap reggel, mikor Clara megpróbál köszönés nélkül lelépni, beszélgetni kezdenek - ettől kezdve már nem csupán egyszeri a kaland. A film tavaly debütált a Torontói Filmfesztiválon.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/uwPB1I4aB7o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

www.cinefest.hu


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Dev Patel: A Majomember
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bartók György szerzői estje a Fugában
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés