bezár
 

színház

2012. 09. 13.
Évadkezdés a szabadkai Kosztolányi Színházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A szeptember a vendégszereplésekről szól a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban, miközben próbálják a Pass-port Európa című előadást.

Szkéné színház

Szeptemberben egy előadást láthatnak a nézők a Kosztolányi Dezső Színházban: új szereposztásban kerül színpadra szombaton a Turbo paradiso című darab.

    A Pass-port Európa bemutatóját szeptember 27-én tartják Szegeden a Régi Zsinagógában, a darabot Szabadkán a teátrum ősz végi Desiré Central Station című nemzetközi fesztiválján láthatja először a közönség. Urbán András rendezi a magyar-szerb határ menti életről szóló darabot, amelyben színpadra lép Csorba Kata, Mezei Kinga, Mészáros Gábor és Seres István Pipu.

    A színház társulata szeptemberben turnéra indult: a Dogs and drugs című darabot Szegeden kívül Kiskunhalason, valamint szeptember 17-énn a belgrádi 46. BITEF fesztivál versenyprogramjában játsszák. A Turbo paradiso szintén fesztiválon szerepel majd, Ljubljanában az Ex Pontón, szeptember 19-én. 

    Béres Márta One-girl show című estjét a vajdasági Doroszló és Bezdán közönsége láthatja majd szeptember 23-án és 29-én - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott ismertetőjében és az intézmény honlapján (www.kosztolanyi.org).
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

Podlovics Laura: Nem félünk a sötétben / Budapest Bábszínház, Kísérleti Stúdió
Hodászi Ádám: Kikönnyítve című drámája az Apertúra Bázison

Más művészeti ágakról

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés