bezár
 

zene

2012. 09. 11.
Külföldi fellépővel ünnepli harmadik születésnapját az All Inn Records
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Chachacha Cabrioban, a Made Inn rendezvénysorozat keretében két helyszínes bulival ünnepli a markáns hangzásvilággal és nemzetközi sikerekkel is büszkélkedő kiadó, az All Inn Records harmadik születésnapi rendezvényét.
Az All Inn kiadót 2009-ben alapította (Dunai Norbert aka.) Polarize és az olasz Giovanni Verrina DJ/Producer páros. Mivel Polarize ekkor a térség egyik legmodernebb klubjában, a romániai Club Midiben rezidenskedett, így a label magyar-olasz-román kooprodukcióként működött tovább. Az elmúlt három évben komoly kiarriert futott be a kiadó, a hozzájuk csatlakozó művészekkel írt dalokat mára a house- és techno szakma kiválóságai játszák. Elég csak az All Inn 004 es Pulpyt EP-t elővenni, amelyet hatalmas rendezvények keretében játszott Martinez, Marco Carola, Loco Dice, Mathias Kaden, Ricardo Villalobos, vagy éppen Robert Dietz. Villalobos pedig a 006 és 007-es számú korongokat pörgette nagyközönség előtt – melyet mi is megtekinthetjük a www.allinnrecords.com oldal videógyűjteményében.

Magyarországon a Made Inn szervezések keretében már korábban is részt vehettünk egy-egy nagyobb ívű All Inn bulin. Ezért is érdemes beírni a naptárba szeptember 15-ét, amikor Polarize, Roocha, Poli, Blatti és Nora Matisse mellett érkezik a kiadó társtulajdonosa Giovanni Verrina. Az olasz zenész 1996-ban kezdett djzni, 2009-től kimelkedő színvonalú, innovatív producerként is babérokra tör. Stúdiójában a high-tech számítógépes technika mellett olyan klasszikus eszközöket is igénybe vesz, mint a Roland 808 és 707, vagy a TB 303. Annak a nyers, mégis lélekemelő hangzásnak az újjászületését keresi - az All Inn kötelékében Sailor Mood néven -, amit a hajdani, veretes chicago house lemezeken hallott. Dj-szettjeiben érezhető a korai detroit technok hatása, a mélyebb dub, és az acid finom lenyomata. Táncra perdítő, 'groovy' hangzásvilága az underground világ esszenciáiból csemegéz - Dél-Amerikától, Berlinen át Budapestig.

A Made Inn bemutatja

2012, 09.15. All Inn 3th Birthday Party @ Chachacha Cabrio,
Budapest - Margit sziget

Terrace: Giovanni Verrina (I), Polarize, Roocha, Poli
Brick: Klayman, Cleansoul, Blatti, Nora Matisse

Belépő: 2000Huf /7 euro

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről

Más művészeti ágakról

Kritika Kemény Lili Nem című regényéről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés