bezár
 

zene

2012. 08. 30.
Kétnapos EZISAZ Fesztivál az Orczy Parkban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kétnapos nyárbúcsúztató könnyűzenei fesztivált rendez EZISAZ címmel pénteken és szombaton a VilágVeleje Produkció a fővárosi Orczy Parkban: fellép mások mellett a Balaton, Frenk és Jamie Winchester, lesznek sportbemutatók, gyerekkoncert, ugrálóvár, kisvasút és borkóstoló.

prae.hu

  Augusztus 31-én 18 órától a Malacka és a TAhO lép a tóparti színpadra a fesztiválon, majd a szentendrei Sajnos Batár zenekar és a Puszi Együttes következik, 21 órakor pedig a Balaton, amely ezúttal Menyhárt Jenővel, az Európa Kiadó frontemberével egészül ki - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

    A pénteki nyitónap két késői koncertjét a Hiperkarma két tagja adja: előbb Bérczesi Róbert lép színpadra Én meg az Ének című feldolgozásműsorával, utána pedig Frenk adja elő sajátos városi hangulatú dalait.

    Szombaton 16.30 órától az Apacuka zenekar játszik a legkisebbeknek: a zenekar koncertjei interaktívak, játékosak és táncba hívják a gyerekeket.

Egy órával később az Indigó utca jön akusztikus jellegű, szövegcentrikus gitárzenei műsorával, néhol hiphop-elemekkel.

A Kákettők Kardos-Horváth János (ex-Kaukázus) és Császári Gergő (ex-Erik Sumo Band) új zenekara, Gáspár Gergővel a doboknál 19.30 órakor kezd, majd az Anna & the Barbies következik. A fesztivál zárókoncertjét a népszerű gitáros-énekes dalszerző, Jamie Winchester adja. A fesztivált rossz idő esetén is megrendezik fedett nézőtérrel.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés