bezár
 

színház

2012. 08. 23.
Az Újszínházban is megnyitották az évadot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult az évad az Újszínházban: megújul a teátrum honlapja és hétfőn megkezdődnek Nyirő József a Jézusfaragó ember, valamint Csurka István Deficit című művének próbái.

Szkéné színház

A színház csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a szerdai évadnyitó társulati ülésen Dörner György igazgató elmondta, hogy az átfogó arculatváltozás első látható jele, az új logó már elkészült, megváltozik a honlap, és a teátrum ezentúl egy szóban írja a nevét: Újszínház.

    Mint a közleményben írták, Pozsgai Zsolt művészeti vezető az ülésen az új társulati tagok között szólt Koncz Gáborról és ifjú névrokonáról, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen végzett Koncz Andreáról, valamint Helyey Lászlóról és Gregor Bernadettről. Emellett a korábbi társulat hűséges tagjait képviselő Bánsági Ildikót és Tordai Terit is külön méltatta.

    Az évadnyitón elhangzott, hogy a legnagyobb várakozás az Újszínház "kulcsfontosságú" előadását, Csurka István A hatodik koporsó című művét előzi meg - várhatóan ez lesz a szezon "húzó darabja", komoly érdeklődés van az előadás iránt külföldről is - áll a közleményben.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
Hodászi Ádám: Kikönnyítve című drámája az Apertúra Bázison
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban

Más művészeti ágakról

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés