bezár
 

art&design

2012. 08. 17.
Kirakatbaba-öltöztető verseny indul
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kirakatrendezőknek, dekoratőröknek, diákoknak, dizájnereknek és divattervezőknek immár második alkalommal hirdet kirakatbaba-öltöztető versenyt a Dekorszövetség.

prae.hu

 A jelentkezési határidő szeptember 10., a verseny szeptember 17-én és 18-án a Reklámdekorációs szakkiállításon és vásáron a Dekorszövetség standjánál zajlik a SYMA Rendezvénycsarnokban.

    Sárkics Eszter, a Dekorszövetség titkára elmondta az MTI-nek, hogy a babákat a szakmai vásáron részt vevő cégek reklámdekorációra gyártott vagy felhasznált alapanyagaiból, köztük nyomtatható ponyvából, légpárnás fóliából, flakonokból és a kiállítás építéséből származó hulladékokból, így dobozokból, hungarocellből öltöztethetik fel.

    A bíráló bizottság tagja Sándor Miklós tanár, festőművész, a Dekorszövetség elnöke, Váradi Anita, a Sign and Display magazin főszerkesztője, valamint egy reklám- és egy dizájnszakember lesz.
    A díjakat - reklámmagazin előfizetést, a Singexpo és Digitalexpo által felajánlott termékeket és szolgáltatásokat - szeptember 19-én adják át a legcsinosabb kirakatbabák öltöztetőinek.

    Sárkics Eszter arról is beszélt, hogy a Facebookon képekben is követhető lesz az esemény, és a helyszínen is várják a közönségszavazatokat. A versenyművek a szakkiállítás végéig lesznek láthatók.

    2011-ben a Promotion kiállításon volt az első babaöltöztető verseny, ezen 13 baba mérettetett meg. A versennyel a funkciójukat vesztett anyagokat újrahasznosítják, céljuk pedig az, hogy az utcai boltok kirakatai színvonalas látványt nyújtsanak - fejtette ki a szövetség titkára.

    További információk a www.dekorszovetseg.hu oldalon olvashatók.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés