bezár
 

film

2012. 08. 14.
Schwarzenegger örül a visszatérésnek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Arnold Schwarzenegger "boldog", hogy visszatért a filmiparba a politika világából. A színész erről A feláldozhatók 2. hétfői londoni premierjén beszélt.

prae.hu

Sylvester Stallone 2010-es akciófilmjének folytatásában ismét feltámad a legendás akciósztárok színe-virága: Schwarzeneggeren kívül Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Jason Statham, Bruce Willis, Chuck Norris és Jet Li is szerepet kapott a zsoldosok újabb bosszúálló küldetésében - írta kedden a BBC online hírszolgálata (http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-19251827).

    A The Expendables 2 - A feláldozhatók 2. londoni díszelőadása előtt a volt kaliforniai kormányzó elmondta: úgy érzi, az élete egy nagy örömteli utazás: jól érezte magát a film világában, aztán kormányzóként és most ismét boldog, hogy visszatérhetett a filmezéshez. Akciósztár kollégáiról szólva hozzátette: míg a nyolcvanas években egymás riválisai voltak, most egy csapattá álltak össze.

    Schwarzeneggerhez a vörös szőnyegen Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren is csatlakozott. A belga akciósztár hangsúlyozta, milyen élmény volt idoljaival együtt játszani.

    A filmet augusztus 30-tól mutatják be a magyar mozikban.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Csáki László: Kék Pelikan
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Platon Karataev: Napkötöző
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés