bezár
 

irodalom

2012. 08. 13.
A Labrisz irodalmi és képzőművészeti pályázata
A beadás határideje: 2012. szeptember 30.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Labrisz Leszbikus Egyesület 2012. október 13-án, szombaton rendezi meg a VII. LIFT Fesztivált, amelynek idei szlogenje "Te magad légy!". Hagyományaikhoz híven idén is pályázatot hirdetnek a fesztivál tematikájához illeszkedő irodalmi és képzőművészeti alkotásokra.

prae.hu

A képzőművészeti műfaj és technika szabadon választható. A beküldött anyagokat előzetes válogatás után kiállítják. A kiállítás napja 2012. október 13., helyszíne a Cökxpôn Ambient feletti kiállítótér. Jelentkezésedet elérhetőségeddel (telefon, e-mail cím) és a kiállításra szánt művekről készült fotókkal együtt kérik elküldeni.

Várják irodalmi alkotásaitokat is versben vagy prózában. A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a fesztivál keretében felolvassák, és a Labrisz honlapján is közzéteszik. Az idei irodalmi pályázat fókuszában a mese szerepel, várják mindazokat a műveket, amelyek az ifjúsági és gyermekolvasók, illetve meleg szülők számára készültek. Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban nagy hagyománya van az LMBTQ családok életét bemutató történeteknek. Szeretettel várják a hazai írásokat.

A pályaműveket a labrisz@labrisz.hu címre várják.
A beadás határideje: 2012. szeptember 30.



nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bartók György szerzői estje a Fugában
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés