bezár
 

zene

2012. 08. 13.
Evitából a szombathelyi Szabadtéri Játékokon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A nagy érdeklődésre való tekintettel a tevezett kettő helyett három előadást tartanak Andrew Lloyd Webber Evita című musicaljéből a szombathelyi Iseumi Szabadtéri Játékokon.

prae.hu

Makay Katalin, a Savaria Szimfonikus Zenekar titkárságvezetője hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy az Evita augusztus 14-i és 16-i előadására már pénteken elkelt minden jegy, ezért a fellépőkkel történt egyeztetés után a szervezőbizottság úgy döntött, hogy egy további előadást is tartanak augusztus 18-án 20 óra 30 perces kezdettel.

    Az idén fennállásának ötvenedik évfordulóját ünneplő Savaria Szimfonikus Zenekar 12 év kihagyás után tavaly élesztette fel újra az Iseumi Szabadtéri Játékokat, amit az tett lehetővé, hogy az Iseumot európai uniós forrásból felújították. A koncertek alkalmával időlegesen kialakított nézőtéren 1300-an férnek el.

    Tavaly nagy sikerrel mutatták be Wolfgang Amadeus Mozart Varázsfuvoláját, idén pedig a Figaro házassága és az Evita ígér igazi csemegét az operaszerető közönség számára. Utóbbiban Eva Perón szerepében Koós Rékát láthatják az érdeklődők. Az előadást Gajdos Miklós rendezte, a Savaria Szimfonikus Zenekart pedig Várkonyi Mátyás vezényli.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés