bezár
 

film

2012. 08. 02.
Sunny Workshop a Jameson CineFesten
Jameson CineFest 9. Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, 2012. szeptember 14-23.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Sunny Studio workshopot tart a Jameson CineFesten. A pályázatra olyan, maximum 5 perces kisfilmterveket (lehetőség szerint kész forgatókönnyvel) várnak, amelyek könnyen megvalósíthatók a fesztivál ideje alatt a Sunny Studio és a Daazo.com - European Short Film Centre segítségével.

prae.hu

Elsősorban fiatal, pályakezdő filmeseket várnak. A beérkezett pályamunkák közül, azok gyártási nehézségeit figyelembe véve, maximum két filmtervet választ ki a rangos zsűri, amelyet szakértők segítségével fejlesztenek majd a forgatás előtt. A kiválasztott filmtervek készítőit 2012. szeptember 1-ig értesítik. A fesztivál szállást ad a filmeseknek a filmkészítés ideje alatt, a forgatáshoz és az utómunkához szükséges eszközöket pedig a miskolci székhelyű Sunny Studio biztosítja majd.

A pályázat szakmai együttműködő partnere a Daazo.com - European Short Film Centre és a WERK Akadémia. Az elkészült filmeket a Jameson Cinefesten is levetítik, majd korlátozott időre a Daazo.com-ra is felkerülnek.

A jelentkezéseket az info@daazo.com címre küldjétek, a határidő: 2012. augusztus 15.!

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Csáki László: Kék Pelikan

Más művészeti ágakról

Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés