bezár
 

film

2012. 07. 16.
A Cirko-Gejzír moziban készülnek a harmadik Szánsájnra - a Facebookon szavazhattok a filmekre
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Cirkósok lassan elkezdik szervezni a Szánsájn 3 fesztivált, de ehhez a a nézők segítségét is kérik! Szavazzátok meg a fesztivál műsorát a Facebookon!

prae.hu

4, 4 hónap, 3 hét, 2 nap, A bűn lélektana, A fehér szalag, A gyermek, A HR manager, A legboldogabb lány a világon, A legmelegebb nap, A legtöbb ember Kínában él, A londoni férfi, A testvérem egyedüli gyerek, A torinói ló, Aaltra, Ádám almái, Ahová a pápa is gyalog jár, Akvárium, Amador, Amikor 13 újhold van egy évben, Angele és Tony, Apró, kis hazugságok, Aranyhere, Asszonyok kútja, Az ágyban, Az áldozatkaszkadőr, Az osztály, Barátom Eric, Ben X, Benda Bilili!, Boonmee bácsi, aki képes visszaemlékezni a korábbi életeire, Bor, tangó, kapufa, Bordélyház, Caravaggio, Cirkusz Kolumbia, Cyborg vagyok, amúgy minden oké, Csak egy szerelmesfilm, Családban marad, Egy jobb világ, Egy kis gubanc, Egyszer fent, egyszer lent, Emberek és Istenek, Érzéki csalódás, Esküvő után, Észak, Északi karácsony?

Vagy Európa, Faust, Fausta éneke, Flandria, Francia hétvége, Fütyülök az egészre, Gengszterek fogadója, Gianni és a nők, Hajsza, Hálószobák és előszobák, Happy happy, Három, Haverok, Házi kedvencek, Hiteles másolat, Hogyan éltem túl a világvégét, I love you Phillip Morris, Import/export, Ismeretlen föld, Itt is, ott is, Járhatatlan út, Járvány, Jelenetek két házasságból, Jelszó: a papír kékre vált, Kánikula, Kebelbarát, Kedves szomszéd, Kikötői történet, Kilencedik mennyország, Kilimandzsáró hava?

Esetleg Kínai lány, Kínai elvitelre, King curling, Kisfiam, Kiss kiss bang bang, Kövéren szép az élet, Lábad között, Lorna csendje, Leo, Mária, Medúzák, Még egy év, Melankólia, Melegkonyha, Mese a szerelemről, Mexikói képeslap, Méz, Mianyánk kivan, Minden rendben lesz, Mindennapi kenyerünk, Modellek, Moszkva, Belgium, Nézz balra, ott egy svéd, Nyitott ajtók, ablakok, Oslo, augusztus, Ördögsziget, Paranoid Park, Persepolis, Pina Bausch: Álomtánc, Prágai történet, Profi bérgyilkost keresünk - nem nem akadály?

És akkor még lehetne Rec, Red road, Rendészet, nyelvészet, Santiago '73, Submarine, Száműzöttek, Szappanopera, Szarul állnak a dolgok, Szauna Párizsban, Szemünk fénye, Szerelem magyarázat nélkül, Szeretők, Takva - Az istenfélő Muharrem, Tangó, Tapas, Tapsvihar, Téli utazás, Tervezett veszteség, Tirannoszaurusz, Tojások, Tomboy, Többet ne!, Törökfürdő, Tudatlan tündérek, Tudod, hogy ez van, Jézus, Utcalányok, Ünnepek után, Üvöltő szelek, Vak szerelmek, Van Pápánk!, Vénasszonyok nyara, Viszlát, első szerelem, Vízbe fojtott bűnök - Jindabyne, Vörös Hadsereg Frakció, Zongoramánia?

És nem maradhat ki a Zajháborítók meg a Zöld hentesek?

ITT szavazhatsz a kedvenceidre! Legyél te is a Szánsájn 3 fesztivál programszerkesztője!
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Alex Garland: Polgárháború
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés