bezár
 

film

2012. 06. 29.
Elindult a térhatású közszolgálati tévécsatorna kísérleti adása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sikeresen elindította a térhatású M3D csatorna kísérleti adását a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), együttműködésben az Antenna Hungária Zrt.-vel és a Samsung Electronics Magyar Zrt.-vel.

prae.hu

Az M3D csatorna a MinDig TV budapesti körzetében ingyenesen fogható, de továbbközvetítésének lehetősége iránt nagy érdeklődés mutatkozik a kábelszolgáltatók részéről az ország egész területéről - közölte pénteken az MTVA Kommunikációs Igazgatósága.  

    A televízió műsorának nyilvános kivetítésére kizárólag az MTVA adhat engedélyt, ez csak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal aláírt szerződés alapján lehetséges - tudatta az MTVA. A társaság ezt azzal indokolta, hogy a tévé elindítása komoly anyagi és műszaki befektetést igényelt, ezért kívánja fenntartani az azzal kapcsolatos minden promóciós és kereskedelmi hasznosítás jogát.

    A kísérleti adás része a közszolgálati média megújításának, és célja a közérdeklődés felkeltése a térhatásban élvezhető programok iránt, beleértve az olimpiai közvetítéseket is - közölte pénteken az MTVA Kommunikációs Igazgatósága.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luca Guadagnino: Challengers
Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés