bezár
 

színház

2012. 06. 25.
Felújították a nyíregyházi szabadtéri színpadot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csaknem négymillió forintból felújították a nyíregyházi szabadtéri színpadot, ahol péntek este táncshow-val indul az idei nyári kulturális rendezvénysorozat.

Szkéné színház

Maurer Erzsébet, a nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. sajtóreferense hétfőn az MTI-nek elmondta: a munkálatok során újjáépítették a színpad fából készült oldalfalait, kicserélték az elhasználódott deszkákat, és teljes festést is kapott a játéktér.

A két világítástechnikai tornyot, valamint az öltözőt és a mellékhelyiségeit ugyancsak kifestették, és az öltöző új tetőt is kapott.

A megszépült létesítményben június 29-én, pénteken, 20:30 órakor tartják a nyári rendezvénysorozat nyitóelőadását, a nyíregyházi Everdance Táncszínház show-ját. A másfél órás programban vendégként fellép Muri Enikő, Puskás Peti és Mr. Joe is.

A nyíregyházi szabadtéri színpad további nyári előadásait illetően már végleges, hogy július 20-án Rúzsa Magdi-koncertet rendeznek. Augusztus 10-én a Virsky Ukrán Állami Népi Együttes lép fel, augusztus 19-én pedig a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadását, az Anconai szerelmeseket láthatják az érdeklődők.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés