bezár
 

építészet

2012. 06. 23.
Betűrés a FUGA-ban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Június 27-én, este 7-től Bazsányi Sándor irodalmárral és Wesselényi-Garay Andor építésszel beszélget Benedek Anna és Árvai András a FUGA-ban építészetről és irodalomról, a 6b.hu és a JAK közös beszélgetéssorozata, a Betűrés első lépéseként.

prae.hu

Építészet és irodalom, író és építész. Határátlépők vagy határsértők? – ahogy Bazsányi Sándor írja Wesselényi-Garay Andorral írt, ősszel megjelenő könyvükben, a Kettős vakolásban, melyben 12, megkerülhetetlen irodalmi művet elemeznek irodalmár és építész szemmel.

A 6b.hu és JAK által szervezett beszélgetéssorozatban az alkotókon és műveiken keresztül vizsgáljuk azt a bizonyos határt, ami az irodalom és az építészet között húzódik.

Mi sem természetesebb, hogy első alkalommal az említett könyv szerzőit, határátlépőit faggatjuk: mit hoznak, mit visznek, mi a céljuk az utazással, meddig maradnak. A két kérlelhetetlen vámos Benedek Anna és Árvai András.

A beszélgetéssorozat első epizódja június 27-én este 7-től a FUGA-ban. Terítéken a Kettős vakolás és a két szerző: Bazsányi Sándor és Wesselényi-Garay Andor.


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

építészet

Hiány és emlékezet című Breuer Marcell emlékkiállítás Pécsett
építészet

Interjú Filip Rybkowskival
építészet

Beszámoló a 18. Velencei Építészeti Biennáléról
építészet

Interjú Kőszeghy Flórával

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Bartók György szerzői estje a Fugában
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés