bezár
 

zene

2012. 06. 12.
Jegyirodát nyit a Budapesti Fesztiválközpont
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Budapesti Fesztiválközpont Közönségszolgálata 2012. június 14-től a VI. kerület, Liszt Ferenc tér 11. szám alatti Tourinform irodában várja az érdeklődőket, naponta 10–18 óra között.

prae.hu

A Fesztiválközpont a közönség kényelmének érdekében bővíti szolgáltatási körét, és a saját szervezésű fesztiválok – Budapesti Tavaszi Fesztivál és Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál – belépői mellett, a legnépszerűbb magyarországi kulturális programokra is árusít jegyeket.

Idén nyártól az érdeklődők a Liszt Ferenc téri irodában a Vámpírok bálja című musicalre, a Veszprémi Nyári Fesztivál, a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira, a Sziget Fesztiválra, az Ördögkatlan Fesztiválra és számos színházi és koncerteseményre is vásárolhatnak jegyet.

A jegyiroda partnere, a PS Produkció szervezésében 2012. június 14-én délután 14 órától dedikálással egybekötött megnyitót és közönségtalálkozót tart a Liszt Ferenc téri irodában, amely alkalommal a Vámpírok bálja musical népszerű főszereplőivel találkozhatnak az érdeklődők.

Akik a közönségtalálkozó ideje alatt a helyszínen jegyet váltanak a Vámpírok bálja szeptemberi előadásaira, sorsoláson vesznek részt és értékes ajándékokat nyerhetnek.

A közönségtalálkozó részleteiről és a nyereményekről bővebben a
Vámpírok bálja Facebook oldalán olvashatnak.
 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés