bezár
 

irodalom

2012. 06. 11.
Elindult az ország leginnovatívabb e-könyv áruháza, Magyarország Amazonja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A 83. Ünnepi Könyvhéten is elhangzott, hogy Magyarországon az e-könyvek olvasására alkalmas eszközök már elterjedtek, de a felhasználók csak kevés elektronikus tartalom között tudnak válogatni. Ezt a hiányt pótolja a Book and Walk webáruház, hiszen több ezer művet kínál az olvasóknak.

prae.hu

Rengeteg ingyenes tartalommal, és bestsellerekkel, többek között az Ulpius-ház és az Osiris által kiadott elektronikus könyvekkel indul az oldal.

A bookandwalk.hu weboldal számtalan újdonsággal szolgál az olvasni vágyóknak. Elektronikusan is elérhetővé váltak többek között az Ulpius-ház és az Osiris által kiadott művek nagy része, és folyamatosan bővül a már most is több ezres kínálat. Ezen túl a cég egyedi szolgáltatásaival és saját olvasó alkalmazásával teszi lehetővé, hogy közösségi élmény legyen az e-könyv olvasás.

A Book and Walk célja, hogy elősegítse és Magyarországon hiánypótló formában népszerűsítse az e-könyvek terjesztését, nyilatkozta Szűcs Roland, a cég vezetője. A kezdeményezést többek között olyan neves kiadók támogatják, mint az Ulpius-ház és az Osiris Kiadó, akiknek több száz elektronikus könyve is megvásárolható a webáruházban. A cég a jövőben további kiadók bevonásával szeretné bővíteni a már most több ezres kínálatát. A portál lehetőséget ad arra is, hogy egyes művek akár csak és kizárólag digitális formában jelenjenek meg, úgy, mint Fejős Éva, vagy Fábián Janka e-könyvei.

A vásárlást követően az e-könyvek szinte bármilyen platformon elérhetőek, PC-n, e-könyv olvasón, okostelefonon, táblagépen, azokat természetesen csak egyetlen alkalommal kell megvenni. Az oldalnak saját fejlesztésű webes olvasója van, illetve rendelkezik Android-os okostelefonra és táblagépre telepíthető alkalmazással. Az Apple termékeit használók pedig nemsokára az IOS olvasó kliensét is elérhetik. A rendszer szinkronizálja a kijelöléseket, megjegyzéseket, és a könyvjelzőket is. Ennek köszönhetően az olvasás többé nincs eszközhöz kötve, ha táblagépünket otthon hagytuk, a felhasználói adatok megadásával ugyanonnan folytathatjuk a történetet ahol abbahagytuk, és elérhetjük például korábbi kiemeléseinket okostelefonunkon is.

A honlapon továbbá lehetőség van közösségi funkciók igénybevételére. Ha Facebook felhasználóként regisztrálunk, megajándékozhatjuk barátunkat e-könyvvel születésnapja vagy névnapja alkalmából. Kedvenc idézetünket pedig bármikor, egyszerűen megoszthatjuk ismerőseinkkel az olvasó alkalmazások segítségével. Ráadásul június 15-ig a bookandwalk.hu e-könyv áruház akciós kínálatából több ezer mű közül 3 ingyen letölthető.

A webáruház elérhető:
http://bookandwalk.hu/

A webáruház android-os alkalmazása elérhető:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bookandwalk.android

További információkat talál blogunkban:
http://blog.bookandwalk.hu/


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés