bezár
 

zene

2012. 05. 25.
Ma este részlegesen megnyit a Zöld Pardon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Péntek este hét órakor részlegesen megnyílik a Zöld Pardon és a külön tagsági kártyával látogatható Szeparé Újbudán. Mivel még nincs meg valamennyi szükséges engedély, csak ezer-ezer főt engednek be a két területre.

prae.hu

Az első este a Szabó Balázs Bandája ad koncertet, május 26-án nyolc órától a Stereomilk pop-rock zenekar, 27-én a Bikini lép fel - olvasható a szórakozóhely weboldalán.

A Zöld Pardon bejegyzése "fél sikernek" nevezi a nyitást, valamint kitér arra is, hogy még várnak az ügyben eljáró V. kerületi önkormányzat döntésére, az 1000 fő feletti beengedéshez szükséges "zenés rendezvénytartási engedélyeztetési eljárás" eredményére.

"Reményeink szerint nemsokára ennek is birtokában leszünk, de a megszerzéséig, az átmeneti időszakban a 2-szer 1000 fős vendégszámra szigorúan figyelnünk kell" - olvasható a zoldpardon.blog.hu-n.

Az eredeti tervek szerint április 20-án nyitott volna a szórakozóhely, ám akkor az eljáró önkormányzat a ZP rendezvénytartáshoz szükséges szakhatósági engedélyei közül egyet nem adott meg, a hely konténereinek használatbavételét pedig határozatban megtiltotta.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés