bezár
 

art&design

2012. 05. 24.
Akvárium Klubban a végzős designerek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezik a Modart Művészeti és Divatiskola végzős hallgatói a divatbemutatójukat. A diákok minikollekcióinak bemutatása mellett korábbi munkáik is kiállításra kerülnek, amelyeket a bemutató előtt meg lehet tekinteni.

prae.hu

A diákoknak a saját terveik mellett idén is egy közös feladatot kellett megoldaniuk. A tervezőknek tavaly az a feladat lett kiadva, hogy készítsenek divatos, ízléses ruhát a kicsit teltebb hölgyeknek, így a plus size ruhák is bemutatásra kerülnek a divatbemutatón.
Divatbemutató
A vizsgakollekciók elbíráló bizottságának elnöke Horváth Szilvia a Modart oktatási igazgatója. A vizsgabizottság francia tagjai Véronique Soboul-Polchi és Xavier Chaumet a Mod’Art International, Paris oktatási igazgatói. A szakmai zsűri magyar tagjai többek között: Tóth Bori divattervező, Liptai Lívia főszerkesztő (Elle magazin), Séllei Lilla divatszerkesztő, Bognár Hajnalka stylist-divattervező, Benes Anita divattervező (Daalarna). A divatbemutatók időpontjai: 2012. június 7. csütörtök 18:00; 20:00.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés