bezár
 

zene

2012. 05. 23.
Szórakoztató programsorozat a Szekszárdi Pünkösdi Fesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elsősorban szórakoztató programokat kínál a péntektől hétfőig tartó XXII. Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál, amelyet idén nem a Szekszárdi Német Nemzetiségi Egyesület rendez.

prae.hu

A belváros öt helyszínen zajló, négynapos rendezvény tizennyolc koncertjén ismert előadók lépnek színpadra. Horváth Tibor, a fesztivál szervezője az MTI-nek elmondta: arra törekedtek, hogy minden nap legyen sztárvendég, és minden korosztály találjon magának szórakoztató zenei programot.
A fesztivál fellépői között lesz Varga Miklós, Csézy, a Hooligans, a Karthago és az Apostol együttes, a kaposvári Megarox Színház társulata, valamint Szűcs Antal Gábor gitáros is.

A mintegy 10 millió forintos költségvetésű fesztiválról ezúttal hiányozni fognak az eddig látott német nemzetiségi együttesek, ugyanakkor a sörsátor színpadán bemutatkoznak majd helyi kulturális csoportok - mondta a szervező. A fesztiválon ezúttal is üvegkorsóban mérik a sört, a Liszt Ferenc téri borudvarban pedig szekszárdi pincék kínálata mellett eperbort is kóstolhat a közönség. A várakozások szerint idén több ezer ember fordul meg a pünkösdi rendezvényen, amelynek részletes programja a fesztivál Facebook-oldalán olvasható.

A fesztiválhoz kapcsolódik vasárnap a Babits Mihály Művelődési Ház gyermeknapi programja, amelyen a Prométheusz parkban tánc- és sportbemutatókkal, bábszínházzal, kézműves foglalkozásokkal, babajátszóval és játékos nyelvtanulással várják a legkisebbeket.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés