bezár
 

zene

2012. 05. 17.
A Magyar Könnyűzene Ünnepe az Akasztói Arénában
Akasztói Aréna és Rendezvényközpont, 2012. május 26-27.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Miközben egyre több külföldi sztár ad koncertet Magyarországon, a hazai előadók fellépéseinek sikere azt bizonyítja, hogy a magyar közönségnek nagy igénye van a hazai énekesekre, zenekarokra, és azokra az általuk megismert magyar slágerekre, amelyeket együtt énekelhetnek velük. A fellépők sokszínűsége és eltérő korosztálya azt bizonyítja, hogy a minőségi és értékes zene, és így a magyar könnyűzene is kortalan.

prae.hu

A fellépők névsora ezt minden kétséget kizáróan bizonyítja:

Május 26-án
Vastag Csaba és Vastag Tamás, a Hooligans, a Republic, Demjén Ferenc és az FG4 Illés Emlékzenekar,

Május 27-én
Kökény Attila és Tolvai Renáta, Rúzsa Magdi, az Abrakazabra - Charlie-val, Somló Tamással, Tóth Verával és Tóth Gabival, Keresztes Ildikó és Janicsák Veca lépnek fel.

Az Akasztói Aréna és Rendezvényközpont és környéke európai színvonalú infrastruktúrával rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas a kétnapos ünnep helyszínének. A környéken hasonlóan nagyszabású rendezvényt nem szerveztek a közelmúltban, ezért a szervezők különösen nagy érdeklődésre számítanak, de budapesti és az ország más részeiről érkező vendégekre is számítanak. A két nap alatt nem csak ismert magyar fellépők koncertjeit hallgathatja meg és láthatja a közönség, hanem a magyar vendéglátást és gasztronómiát is élvezheti. Az immár egyfajta "minifesztiválnak" is tekinthető rendezvényen több hazai élelmiszer ipari cég és borászat is képviselteti magát termékeivel.

A szervezők különösen fontosnak tartják, hogy a családosoknak is kényelmes és vonzó szórakozási lehetőséget biztosítsanak, amely a jegyárakban ugyanúgy tükröződik, mint a helyszín kialakításában és a rendezvény biztonságának garantálásában.

A fesztivál látogatói számára a szervezők kedvezményes buszjáratokat is indítanak a környék nagyvárosaiból és Budapestről is.

Részletek:
www.magyarkoncertfesztival.hu

A Facebookon:
http://www.facebook.com/pages/Magyarkoncertfesztival/333707963351764

A jegyárak:
Napijegy március 16-től május 25-ig: 6000 forint
Napijegy a rendezvény napján: 8000 forint



nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés