bezár
 

irodalom

2012. 05. 17.
Megnyitott a Libri Antikvárium
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Libri megnyitotta a Libri Antikváriumot. Az üzlet Budapest belvárosában, a Ferenciek terétől mindössze ötven méterre, a Kossuth Lajos u. 4. szám alatt található.

prae.hu

Széles választékkal, antik és könyvárusi forgalomban nem kapható könyvekkel, ritkaságokkal, régi folyóiratokkal, képeslapokkal és napjaink kiadványaival egyaránt várják az érdeklődőket és a vásárlókat. A kínálatban szépirodalmi, társadalom - és természettudományos, valamint számos egyéb témakör kötetei szerepelnek. Aki mesekönyveket, képregényeket, albumokat, romantikus regényeket, könyvrégiségeket, első kiadású könyveket vagy dedikált ritkaságokat, esetleg bibliofil kiadványokat keres, az is jó helyen jár a Libri Antikváriumban.

Az Antikvárium polcain már most közel 10 000 címet számláló könyvállomány sorakozik, de a jövőre nézve is változatos, folyamatosan megújuló kínálatot és akciókat ígérnek a Librisek, emellett pedig szakértelmet és tanácsadást nyújtanak, és igény esetén raktárról is keresnek könyveket. A Libri törzsvásárlói kártya az Antikváriumban is érvényes. Akár 10% kedvezménnyel lehet válogatni a teljes kínálatból.


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Kilenc szabad növény és Boszorkányok nyara – Recenzió Sánta Miriám és Sárkány Tímea 2023-as köteteiről
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés