bezár
 

zene

2012. 05. 16.
Nemsoká’ jön a bohém EP
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A verbunk-punk hazai alapzenekara, a Bohemian Betyars új EP-vel és egy klippel indítja a nyarat, amikor is fesztiválról fesztiválra követheti hűséges közönsége. Előtte azonban tesz egy nagy kanyart szerte Európában is.

prae.hu

Május második hétvégéjén Szlovákiában kezdte európai turnéját a Bohemian Betyars s május közepén már a spanyolországi Festival Reperkusión látogatói hallgathatják – Manu Chao vagy a Russkaja mellett – a miskolci fiatalokból verbuválódott és a kezdetek óta komoly hazai és külhoni rajongótábort összeverbuváló csapatot. A fiúk közben hazaugranak a Pannónia Fesztiválra s utána még nyomnak egy verbunk-punkot a németországi Rock am Berg fesztiválon és beindítják a csördöngölő pogót Rostockban is június elején.

Mindeközben új hangzóanyagukat készítik a bohém betyárok, ami várhatóan június 1-én lát napvilágot a zenekar honlapján, s ha minden igaz, együtt jelenik meg a hanganyag egy exkluzív videoanyaggal.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés