bezár
 

színház

2012. 05. 14.
Színházi nyári tábor a Színház- és Filmművészeti Egyetemen
Megfelelő számú jelentkező esetén 2012. július első felében, két turnusban indul, jelentkezés az előleg befizetését igazoló bizonylat és a jelentkezési lap beküldésével június 20-ig.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Színház- és Filmművészeti Egyetem tematikus nyári táborokat hirdet a színházi szakmák iránt érdeklődő fiatalok számára.

Szkéné színház

Az egyhetes foglalkozásokat vezető tanárok – mások mellett Hegedűs D. Géza, Forgács Péter, Kovács Dániel – előre választott téma alapján, döntő részben színészi gyakorlatokon keresztül alakítják a nyári egyetem programját. A résztvevők közös próbákon dolgoznak ki jeleneteket, készülnek fel rövidebb előadásokra. Az elméleti és gyakorlati képzések mellett témába vágó filmeket nézhetnek meg a jelentkezők, hogy azokat átbeszélve, tanulságaikat feldolgozva mélyítsék a napközben megszerzett tudásukat. Vendégként egy-egy napra frissen végzett színészek is ellátogatnak majd a táborba, akik tapasztalataikkal segítik a résztvevők fejlődését.

A nyári egyetem – megfelelő számú jelentkező esetén – két alkalommal indul, július 1-jén és július 8-án. Az egyhetes tábor részvételi díja 47.000 forint, amely összeg magában foglalja a napi háromszori étkezést, a szállást, valamint a gyakorlati oktatás összes költségét.

Jelentkezni, vagy a programokról bővebben olvasni a Színház- és Filmművészeti Egyetem honlapján lehet.

E-mail cím: nyariegyetem-szinhaz@szfe.hu


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról

Más művészeti ágakról

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés