bezár
 

zene

2012. 05. 02.
Rosalia: nyárköszöntő rozéünnepet rendeznek a fővárosban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kiemelt rosépalettával, zenés programokkal és különleges menüvel várja vendégeit és a borok szerelmeseit a Rosalia Rosé Garden és éves magyar rozémustra a fővárosban május első hétvégéjén.

prae.hu

A budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpont termeiben és teraszán illetve a MOM Cseresznyés kertben május 4. és 6. között széles borkínálatot, kiemelt rozépalettát kóstolhatnak végig a fesztivál látogatói.

A borokhoz Buday Péter, az étterem séfje különleges menüt állított össze. A Rosé Garden ingyenesen látogatható rendezvényén kristály kóstolópohár vásárolható. Az első száz női vásárló rózsát, az első száz férfi pedig cseppőrt kap ajándékba.

A rendezvényközpontban május 5-én bemutatják a szinte teljes magyar rozékínálatot, amely a háromezer forintos belépőjeggyel szabadon kóstolható.

A bor és a finom falatok mellé jó hangulatot teremt a színpadon a D'Vine Trio, fellép Orosz Zoltán harmonikaművész, Farkas Sándor bárzongorista és a Gayer Mátyás Trió is.

Számos érdekes programot kínál a Rosalia ideje alatt a MOM Kulturális Központ is. Lesz moldvai csángó népzene, tánc- és daltanítás, fellép a Zurgó Dió. Megtekinthető lesz Iván Ildikó operaénekes, festőművész kiállítása is.

A fesztiválról részletes információk olvashatóak a www.rosalia.hu internetes oldalon.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés