bezár
 

színház

2012. 04. 27.
Vígmajális a Vígszínházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Május elsején a 116 éves Vígszínházat ünnepli a társulat: délután három órától Eszenyi Enikő igazgató ismerteti a jövő évad terveit, a teátrum művészeinek körében, akik zenés műsorral várják a közönséget a színház előtt.

Szkéné színház

Mint már hagyománnyá vált, ezen a napon a társulat tagjai dalokkal és versekkel kedveskednek nézőinknek a színház előtt, az igazgató pedig a 2012/2013-as évad bemutatóiról tájékoztatja a közönséget - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, ezután májusfát állítanak, így köszöntik az új évad műsorát és a tavaszt. A színház születésnapja alkalmából "szeretnénk megköszönni azt a rengeteg szeretetet, támogatást, amit a közönségtől kaptunk és kapunk estéről estére" - áll a közleményben.

A műsorban Bata Éva, Börcsök Enikő, Eszenyi Enikő, Halász Judit, Hegyi Barbara, Herczeg Adrienn, Hullan Zsuzsa, Igó Éva, Járó Zsuzsanna, Kútvölgyi Erzsébet, Majsai-Nyilas Tünde, Pápai Erika, Péter Kata, Venczel Vera, Borbiczki Ferenc, Csőre Gábor, Dengyel Iván, Fesztbaum Béla, Géczi Zoltán, Gyuriska János, Harkányi Endre, Hegedűs D. Géza, Józan László, Karácsonyi Zoltán, Kerekes József, Kern András, Lengyel Tamás, Lukács Sándor, Mészáros Máté, Molnár Áron, Pindroch Csaba, Presser Gábor, Rétfalvi Tamás, Tahi Tóth László, Telekes Péter, Vallai Péter és Varju Kálmán lép fel.

A délután folyamán kedvezményesen vásárolhatják meg a nézők a következő évadra szóló bérleteket, amelyeket kérésükre a Vígszínház művészei a helyszínen dedikálnak.

Rossz idő esetén a programot a színházban tartják meg.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
színház

Podlovics Laura: Nem félünk a sötétben / Budapest Bábszínház, Kísérleti Stúdió
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés